Metode de plata

Home / Metode de plata
BrainHost ofera trei modalitati de plata foarte usoare si anume:

Plata prin PayPal
Plata prin MobilPay
Plata prin Transfer Bancar

1. Plata prin PayPal
In momentul in care comandati un produs, finalizati comanda si alegeti modalitatea de plata prin PayPal, vi se va afisa factura proforma in format pdf, ce contine doua optiuni. Unul pentru a va crea un cont(PayPal Subscribe) si unul pentru a va loga in contul dumneavoastra de PayPal pentru a efectua plata imediat(PayPal Checkout). Modalitatea de plata prin PayPal este foarte usoara deoarece nu mai este nevoie sa transmiteti nici un fel de document pentru a demonstra ca plata a fost efectuata, confirmarea fiind facuta automat prin sistemul nostru de comanda.

2. Plata prin MobilPay
In momentul in care ati ajuns la finalizarea comenzii si vizualizati factura proforma, selectati modalitatea de plata MobilPay din coltul dreapta al proformei. Apasati butonul Achita acum aceasta factura si sunteti redirectionati catre MobilPay unde trebuiesc introduse datele necesare pentru a plati factura. Plata se face cu cardul online intr-un mediu securizat complet, asigurand astfel ca datele introduse de catre dumneavoastra nu sunt interceptate. Odata introduse toate datele necesare sunteti redirectionati catre portalul nostru de comanda unde urmeaza sa asteptati confirmarea platii si activarea produsului.

3. Plata prin transfer bancar se poate face prin doua modalitati:
In baza facturii proforme puteti merge la caseria unei banci unde puteti depune numerar in contul afisat pe factura proforma, fie faceti viramentul online prin serviciul de internet banking.

In cazul in care efectuati plata la caseria unei unitati bancare, documentul ce atesta efectuarea platii trebuie scanat si trimis pe email catre sales@brainhost.eu pentru activarea produsului/serviciului.